Profil

Få hurtigt og nemt en tid hos din lokale synshal i Langå. Du kan altid booke en tid hos Langå Bilsyn, her på siden eller via din smartphone. Der er dagligt mulighed for at komme til, helt uden tidsbestilling.

42193108 mail@langaabilsyn.dk

15  år med bilsyn i Langå

Book dit bilsyn i Langå via vores online booking – Online Portal

Langå Bilsyn åbnede første gang i januar 2008, indehaves og drives af Carsten Møller.
I 2022 er det 25 år siden at Carsten startede i bilsynsbranchen, han besidder derfor stor erfaring med de fleste typer køretøjer.

Giv os gerne din oplevelse med Langå Bilsyn – kundeundersøgelse her >>

Du kan læse mere om dette på dinavis.dk med titlen: 25 år: Carsten Møller gik fra stat til privat bilsyn

Oprindeligt er Carsten uddannet lastvognsmekaniker, og karrieren indenfor bilsyn begyndte i 1997. Her foregik det hos det daværende Statens Bilinspektion i Randers, hvor ansættelsen varede i næsten otte år.

I 2005 blev markedet for bilsyn privatiseret, og Carsten benyttede lejligheden til at søge nye udfordringer i den private sektor. Sammen med to kolleger fra Randers, blev han medstifter af flere synsvirksomheder i Østjylland, blandt andet Skanderborg, Bjerringbro og Tilst.

I efteråret 2005, var Carsten med til at starte det første pladssynssted i Langå. I 2008 opstod muligheden for at starte sin egen synsvirksomhed, og dermed blev Langå Bilsyn en realitet.

Få endnu mere viden om personen bag det lokale bilsyn i Langå

Privat bor Carsten med sin familie i lokalområdet, og den meget sparsomme fritid bruges mest på hjemmefronten. Tidligere har Carsten også brugt meget tid med aktiviteter i lokallivet.

Carsten har også en stor passion for motorsport, specielt rallysporten, som han følger intenst. Han tager jævnligt rundt i Danmark, og ind imellem også til udlandet, for at kunne følge med i de forskellige løb. Langå Bilsyn er også aktiv sponsor for flere danske rallyteams.

Siden 2010, har Carsten været beskæftiget som bestyrelsesmedlem i brancheforeningen Danske Synsvirksomheder. Dette er en forening der har samlet flere af landets mindre synsvirksomheder.
I foråret 2020 blev Carsten valgt som foreningens formand.

I 2020 blev Carsten valgt som medlem af synsbranchens nyeste forening, kaldet BilsynsBranchen.dk, denne forening er bredt repræsenteret, med over 90% af landets synsvirksomheder.

Er du interesseret i at få dit køretøj synet i Langå? Så kontakt Carsten nu, og få booket din tid. Eller benyt vores online booking her på siden, det er nemt og bekvemt.