- din lokale synshal

Knaekcancer

Profil


Langå Bilsyn er en dansk, og privat ejet synsvirksomhed.

Langå Bilsyn åbnede første gang i januar 2008, indehaves og drives af Carsten Møller. I godt 23 år har Carsten været i bilsynsbranchen, og besidder derfor stor erfaring med mange typer køretøjer.

Oprindeligt er Carsten udlært lastvognsmekaniker, og karrieren indenfor bilsyn begyndte i 1997, hos det daværende Statens Bilinspektion i Randers, hvor ansættelsen varede i næsten 8 år.

I 2005 blev markedet for bilsyn privatiseret, og Carsten benyttede lejligheden til at søge nye udfordringer i det private, Sammen med 2 kolleger fra Randers startede han synsvirksomhed i bl.a. Skanderborg, Bjerringbro og Tilst.

I efteråret 2005, var Carsten med til at starte det første pladssynssted i Langå, og i 2008 opstod muligheden for egen synsvirksomhed, og Langå Bilsyn blev en realitet.

Privat bor Carsten med sin familie i Laurbjerg, og den meget sparsomme fritid bruges mest på familien, men også lidt aktivitet i lokallivet.

Og så har Carsten en stor passion for motorsport, specielt rallysporten følger han intenst, og han tager jævnligt rundt i både ind- og udland, for at følge forskellige løb.

Siden 2010, har Carsten været beskæftiget som bestyrelsesmedlem med ansvaret for uddannelse, i brancheforeningen Danske Synsvirksomheder, en forening der tæller over 20 af landets mindre synsvirksomheder. I foråret 2020 blev Carsten valgt som foreningens formand.

I 2020 blev Carsten valgt som medlem af synsvirksomhedernes nyeste brancheforening, kaldet BilsynsBranchen.dk, denne forening er bredt repræsenteret, med over 90% af landets synsvirksomheder.