- din lokale synshal

Knaekcancer

Profil


Langå Bilsyn er en dansk, og privat ejet synsvirksomhed.

Langå Bilsyn åbnede første gang i januar 2008, indehaves og drives af Carsten Møller, der har godt 20 års erfaring med bilsyn af alle typer køretøjer.

Oprindeligt er Carsten udlært lastvognsmekaniker, og karrieren indenfor bilsyn begyndte i 1997, hos det daværende Statens Bilinspektion i Randers, hvor ansættelsen varede i næsten 8 år.

I 2005 blev markedet for bilsyn privatiseret, og Carsten benyttede lejligheden til at søge nye udfordringer i det private. Sammen med 2 kolleger fra Randers startede han synsvirksomhed i

bl.a. Skanderborg, Bjerringbro og Tilst.

I efteråret 2005, var Carsten med til at starte det første pladssynssted i Langå, og i 2008 gik Carsten solo, og blev Langå Bilsyn en realitet.

Privat bor Carsten med sin familie i Laurbjerg, og den meget sparsomme fritid bruges bl.a. til at følge sønnens færden på håndboldbanen, bestyrelsesarbejde i forskellige lokale foreninger, og udover det

så har Carsten en stor passion for motorsport, og tager jævnligt rundt i både ind- og udland, for at følge forskellige løb.

Siden 2010, har Carsten været beskæftiget som bestyrelsesmedlem med ansvaret for uddannelse, i brancheforeningen Danske Synsvirksomheder, en forening der tæller over 25 af landets mindre synsvirksomheder.