Langå Bilsyn er
din lokale synsvirksomhed

Få hurtigt og nemt en tid hos din lokale synshal i Langå. Du kan altid booke en tid hos Langå Bilsyn, her på siden eller via din smartphone. Der er dagligt mulighed for at komme til, helt uden tidsbestilling.
Book tid til bilsyn

Langå Bilsyn – Lokalt og ligetil

Synshallen holder åbent 28. & 29. december 2023

Langå Bilsyn indehaves og drives af bilsagkyndig Carsten Møller. Carsten har arbejdet i bilsyns branchen i mere end 25 år, og besidder derfor en stor erfaring med de fleste typer af køretøjer. Carsten er oprindeligt uddannet lastvognsmekaniker, og begyndte først derefter sin karriere indenfor bilsyn i 1997.

De første år hos Statens Bilinspektion i Randers, og siden 2005 har Carsten været beskæftiget i den private bilsynsbranche. I 2008 åbnede han Langå Bilsyn på Kærsangervej 2, i Langå nær Randers, i helt nybyggede omgivelser. Langå Bilsyn har siden da etableret sig som det foretrukne valg for bilejere der har behov for bilsyn nær Randers, Århus, Silkeborg og Viborg.

Hos Langå Bilsyn lægger vi stor vægt på faglighed og ordentlighed, og ikke mindst at vores kunder får den bedst mulige service, når de besøger os. Hvis du har lyst til at vide mere om virksomheden, kan du med fordel tjekke vores profil ud!

Kundetilfredshed hos Langå Bilsyn – klik her og giv os din oplevelse

 

Langå Bilsyn – både med og uden tidsbestilling

Hos Langå Bilsyn er det muligt, at få sit køretøj synet både med og uden tidsbestilling, i hele synshallens åbningstid.

Vi er så heldige at opleve stadig stigende efterspørgsel, derfor anbefaler vi altid vores kunder at bestille tid til syn, hvis de vil undgå en eventuel ventetid. Vi hjælper selvfølgelig altid med hurtig ekspedition hvis det overhovedet er muligt for os.

Det er meget nemt, og hurtigt at bestille tid via hjemmesiden, tidsbestilling er ligeledes muligt via en Smartphone, men ring endelig til os hvis du har brug for hjælp.

Der er kaffe og the på kanden, og du kan læse dagens nyheder i en frisk avis, i vores kundeområde mens vi syner dit køretøj. Du er naturligvis også velkommen til at overvære synet, stille spørgsmål og få gode råd med på vejen.

Til tidsbestillingen