Bilsyn nær Viborg

Få hurtigt og nemt en tid hos din lokale synshal i Langå. Du kan altid booke en tid hos Langå Bilsyn, her på siden eller via din smartphone. Der er dagligt mulighed for at komme til, helt uden tidsbestilling.

42193108 mail@langaabilsyn.dk

Få synet din bil nær Viborg

Er du på jagt efter bilsyn nær Viborg? SÅ kan vi sagtens hjælpe! Kør til vores synshal nær Viborg og undgå de lange ventetider inde i byerne. Vi sørger for hurtig service og nem betjening. Vi har givet dig muligheden for både at tidsbestille en tid, der passer dig eller at du blot kan køre forbi og få en drop-in tid. Det er op til dig. Benyt vores tidsbestilling, kontakt os eller kom forbi værkstedet.

Vi har søret for hyggelige omgivelser, varm kaffe, nye magasiner og bløde stole, så du kan slappe af mens du venter. Du er selvfølgelig også velkommen til at overlade din bil trygt i vores hænder og vende tilbage når det passer dig.

Find den tid som passer bedst ind i dit eget skema via vores tidsbestilling, så står vi klar til at tage imod dig. Det er nemt og hurtigt at benytte os til dit bilsyn Viborg.

Kontakt os direkte hvis du ønsker mere information eller ring på +45 42 19 31 08.

Til tidsbestillingen

 

Bilsyn nær Viborg, under 40 km væk!

Viborg er ikke en lang køretur fra Langå, og slet ikke hvis det alligevel er på vejen hjem fra arbejde eller lignende. Vi sørger for at tage imod dig, når du kommer og betjene dig med det samme, så du er hurtigt videre. Samtidig har vi gjort vores bedste for at venteområdet er et afslappende pust.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for denne branche som synshal til bilsyn i Viborgs omegn. Derfor kan vi yde et godt og grundigt bilsyn nær Hammel. Indehaveren af vores værksted har en lang liste af kompetencer og egenskaber, der garanterer din sikkerhed bag rattet efter dit syn.

 

Få et bilsyn både med tidsbestilling og det samme

Vi går meget op i vores kunder og ønsker det bedste for dem. Vi har gjort det muligt at benytte os via både tidsbestilling og drop-in. Så kan du benytte den mulighed, som passer bedst til dig.

Vi sørger for at give dig alt vores opmærksomhed og få dig hurtigt kørende igen. Vi har flere forskellige services herunder nummerpladeregistrering, bilsyn, omsyn og mange flere.

Vi anbefaler dog at du benytter tidsbestillingen og booker den tid, der passer til dig og dit skema. Vi sørger for at syne din bil efter de korrekte anvisninger så den er godkendt og godt kørende! Kontakt os hvis du har spørgsmål på telefon +45 42 19 31 08 eller på vores e-mail: mail@langaabilsyn.dk.

Sidebar