Bilsyn Midtjylland

Bilsyn Midtjylland

Er det ved at være tid til en kærlig hånd for bilen, så tilbyder vi bilsyn Midtjylland. Vi kan tilbyde både bilsyn med tidsbestilling, så du finder den bedst egnede dato og tidspunkt, men vi tilbyder også drop-in service til dig, der gerne vil have din bil serviceret med det samme. Kom forbi værkstedet og nyd en kop kaffe i vores hyggelige omgivelser, så ser vi på din bil imens. Vi står klar til at hjælpe dig allerede i dag med et bilsyn i Midtjylland.

Vores fokus er på dig som kunde og vi ønsker at du får en god oplevelse når du benytter os. Derfor har vi sørget for varm kaffe, nye magasiner og bløde stole imens du venter. Vi har god atmosfære og vores fleksible tider betyder, at du ikke skal vente særlig længe på dine bil førend den er klar.  Så kør til vores hyggelige synshal i Langå Midtjylland, så er du hurtigt på hjul igen.

Book et bilsyn allerede i dag, hvis du vil være garanteret den hurtigste service. Så er der ingen ventetid. Gør brug af vores tidsbestilling her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os via vore formular eller ringe til +45 42 19 31 08.

Til tidsbestillingen

 

Bilsyn i Midtjylland nær dig!

Indehaveren af virksomheden er Carsten, som har været inden for bilbranchen i 25 år. Med de mange års erfaring fra både indehaver og medarbejdere er du garanteret en ordentlig service og et bilsyn af bedste kvalitet. Du kan være sikker på, at du er i trygge hænder, når du benytter os som dit bilsyn. Vi kan håndtere enhver opgave også de mere besværlige.

Vi sørger for at sikkerheden er i top for både dig som bilist og din bil. Med vores uddybende liste af erfaring og kompetencer sørger vi for, at din bil efterlever alle krav og standarder. Kør trygt, benyt Langå Bilsyn i Midtjylland.

 

Vi kan ordne din bil både med og uden booking

Vi har udfyldt det behov, der tidligere var for synshaller både med og uden tidsbestillinger i området. Vores synshal og vores systemer er moderne og fungerer optimalt. Vi ønsker at være det foretrukne valg af synshal i Midtjylland, og derfor sætter vi altid dig som kunde først og sørger for at din bil fungerer optimalt.

Vi kan håndtere flere forskellige processer, herunder også nummerpladeregistrering, miljøzonemærker, bilsyn, omsyn, toldsynet og meget mere. Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores services.

Med vores tidsbestilling er det altid muligt at finde den bedst egnede tid for dit eget skema. Derfor anbefaler vi vores kunder at benytte tidsbestillingen. Men du er selvfølgelig også velkommen til at benytte vores drop-in service. Vi sørger for at tage godt imod dig.

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 42 19 31 08 eller skrive en e-mail til mail@langaabilsyn.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

Sidebar