Bilsyn nær Hornslet

Få hurtigt og nemt en tid hos din lokale synshal i Langå. Du kan altid booke en tid hos Langå Bilsyn, her på siden eller via din smartphone. Der er dagligt mulighed for at komme til, helt uden tidsbestilling.

42193108 mail@langaabilsyn.dk

Bor du i Jylland og søger et bilsyn ved Hornslet, så kan vi hjælpe! Ikke langt fra Hornslet findere du vores værksted, som kan hjælpe dig med både store og små bilsyn. Vi har gjort det nemt for dig som kunde, så du kan bestille tid online til dit bilsyn eller gøre brug af vores drop-in service på værkstedet.

Hvis du benytter vores drop-in, så har vi selvfølgelig sørget for kaffe, magasiner og hyggelige omgivelser. Vi sørger imens for at du er hurtigt videre på vejen igen. Vi ønsker at yde den bedste service for vores kunder, når du ønsker et bilsyn nær Hornslet. Så benyt os til dit næste syn, så sørger vi for en service du ikke er vant til.

Vi har mange års erfaring og store kompetencer, så vi kan servicere alle omkring Hornslet og omegn med kompetent service.

Kontakt os hvis du ønsker mere information. Du kan ringe på +45 42 19 31 08, eller skrive en mail til mail@langaabilsyn.dk hvis du har spørgsmål. Ellers er det nemt og hurtigt at bestille en tid online på vores booking system. Så er du hurtigt videre.

Til tidsbestillingen

 

Bilsyn nær Hornslet? Kun 37 km væk fra Langå!

Hornslet er ikke langt beliggende fra Langå hvor du finder vores værksted. Hvis du ønsker hurtig service af bedste kvalitet, så er det køreturen værd. Vi sørger for at din bil er i trygge hænder i vores synshal, så kom endelig forbi næste gang bilen skal serviceres.

Med mere end 25 års erfaring er Carsten Crone Møller den optimale indehaver af en kvalitetsbevidst synshal som Langå Bilsyn. Vi sørger for at biler og bilister færder sig trygt på vejene hver eneste dag og at din bil er godkendt efter forskrifterne. Vores store erfaringer og kompetencer i værkstedet garanterer dig den bedste service og håndtering af enhver opgave. Vi er ikke skræmte af gamle biler eller store udfordringer, så send endelig din bil til os, uanset hvilken bil du kører.

 

Book via vores tidsbestilling eller drop in på værkstedet!

Vi ønsker det bedste for alle vores kunder. Derfor er du sat i fokus igennem vores processer og vi har prøve at gøre det så nemt som muligt at benytte Langå Bilsyn. Vores tidsbestillingssystem er nemt at håndtere og er du mere til den personlige kontakt, er du også velkommen til blot at køre forbi – så ordner vi din bil hurtigt. Vi servicerer altid din bil, når det passer dig selv bedst.

For at få den mest optimale tid i forhold til dit eget skema anbefaler vi dog at du bestiller en tid på forhånd. Så er du sikret et bilsyn nær Hornslet den dag, der er bedst og uden at køre forgæves.  Få dit køretøj synet i dag – Kontakt os nu på telefon +45 42 19 31 08 eller på vores e-mail: mail@langaabilsyn.dk. Læs mere om vores priser, forskellige service og meget mere her på siden. Vi lover dig god service af høj kvalitet.

Sidebar