Bilsyn Hadsten

Få hurtigt og nemt en tid hos din lokale synshal nær Hadsten, i Langå. . Du kan altid booke en tid hos Langå Bilsyn, her på siden eller via din smartphone. Der er dagligt mulighed for at komme til, helt uden tidsbestilling. Book en tid til bilsyn nær Hadsten herunder.

42193108 mail@langaabilsyn.dk

Book tid ved vores synshal i dag! Gør det online, eller drop forbi nu

Bor du i Midtjylland? Og mangler du en synshal hvor du kan få lavet et bilsyn nær Hadsten; så er du kommer til det rigtige sted! I en lille by nær dig ligger Langå Bilsyn nemlig. Her kan du både bestille en tid online til bilsyn samt, gøre brug af vores drop in service. Tæt på Hadsted ligger Langå Bilsyn på adressen: Kærsangervej 2C Langå.

Vi har mulighed for at servicere alle med et bilsyn nær Hadsten, samt alle andre indbyggere i Midtjylland. Hos os er alle velkommen. Kontakt os direkte for mere information; ring på +45 42 19 31 08, eller send os en mail: mail@langaabilsyn.dk – hvis du har brug for at bestille en tid kan du bruge vores online booking system.

Til tidsbestillingen

 

Bilsyn nær Hadsten? Kun 17 km væk fra Langå!

Hadsten er har en beliggenhed kun kun 17 kilometer væk fra Langå. Det vil derfor kun tage dig 17-20 minutter at køre fra Hadsten til Langå Bilsyn. Så drop kørslen til storbyerne og kom forbi vores synshal hvor din bil altid er i trygge hænder. Carsten Crone Møller er indehaveren af Langå Bilsyn, og har 25 års erfaring bag sig.

Vi står altid klar til at hjælpe alle vores kunder, hvilket er derfor vi har gjort os umage med en service der passer alle. Det er nemlig sjældent at man kommer forbi en synshal nær Hadsten der tilbyder begge former. Hvis du vil gøre brug af vores drop in service, har vi en hyggelig ligge venteområde med kaffe og magasiner som du frit kan gøre brug af i mens du venter på at dit køretøj bliver synet.

Kig forbi vores synshal nær Hadsten, og kør sikkert i din bil!

Du kan dermed altid trygt køre i din bil når den bliver godkendt! Med hans lange liste af erfaringer og kompetencer kan du trygt komme til et bilsyn nær Hadsten hos Carsten. Vi har fokus på vores kunder, derfor har vi gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt! Med vores nemme system kan du enten gøre brug af vores tidsbestilling; eller køre forbi os i vores åbningstid. På den måde kan du få et bilsyn når det passer dig bedst. Vi kan dog kun anbefale at du bestiller en tid, så du er sikret at få service i vores synshal nær Hadsten den dag du ønsker.

Brug vores tidsbestilling eller drop in til dit bilsyn i vores synshal!

Vi har fokus på vores kunder, derfor har vi gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt! Med vores nemme system kan du enten gøre brug af vores tidsbestilling; eller køre forbi os i vores åbningstid. På den måde kan du få et bilsyn når det passer dig bedst. Vi kan dog kun anbefale at du bestiller en tid, så du er sikret at få et bilsyn den dag du ønsker. Men du er også altid velkommen til at komme forbi en dag hvor du alligevel køre forbi os. Få dit køretøj synet i dag – Kontakt os nu på telefon +45 42 19 31 08 eller på vores e-mail: mail@langaabilsyn.dk

Til tidsbestillingen
Sidebar