Bilsyn nær Bjerringbro

Bilsyn nær Bjerringbro

Står du og har brug for et bilsyn i Bjerringbro? Så skal du ikke køre langt! Tæt på Bjerringbro ligger Langå Bilsyn. Vi har både mulighed for at give dig et bilsyn med en tidsbestilling eller som en drop ind kunde. Så hvis du står og mangler et bilsyn nær Bjerringbro;  så står vi klar til at hjælpe dig allerede i dag.

Hos vores hyggelige synshal, har vi i mange år haft fokus på at give beboerne for Midtjylland, et ordentligt bilsyn nær Bjerringbro og Langå. Med vores fleksible tider og atmosfære, kan du komme og aflevere bilen og efterlade den i trygge hænder; eller gøre brug af vores venteværelse.

Så hvis du vil have booket dit bilsyn i dag! Så kan du gøre brug af vores online booking system i dag – eller kontakte os direkte på vores telefon: Ring til os på +45 42 19 31 08.

Til tidsbestillingen

 

Bilsyn nær Bjerringbro, kun 16 km væk!

Bjerringbro ligger kun 16 kilometer væk fra Langå. Derfor kan du på cirka et kvarters kørsel gøre brug af den lokale synshal i Langå. Indehaveren af virksomheden hedder Carsten og han har været inden for bilbranchen i 25 år.

Når du indlevere dit køretøj til et bilsyn hos Langå Bilsyn, så kan du trygt stole på at det er i trygge hænder. Med indehaverens lange liste af erfaring og kompetencer – kan du 100% stole på at du køre væk med et køretøj der lever op til regeringens standarder.

 

Få et bilsyn både med eller uden tidsbestilling

Der har i mange år været et mangel på bilsynsmarkedet når det kommer til en synshal der både kan levere et bilsyn nær Bjerringbro med og uden tidsbestilling. Derfor har vi i mange år været proaktive og sørget for at vores kunder kan få hvad de ønsker og har behov for!

Vi sørger for at give dig hele pakken hos os! Dette betyder at du kan komme til os både med og uden tidsbestilling, for nummerpladeregistrering, miljøzonemærker, bilsyn, omsyn og toldsynet.

Vi anbefaler altid at du bestiller den tid der passer til dig og dit skema. Men du er også altid velkommen til at kigge forbi en dag der passer dig og få dit køretøj synet! Vi har som sagt et hyggelig venteområde du kan gøre brug af.

Kontakt os i dag på telefon +45 42 19 31 08 eller på vores e-mail: mail@langaabilsyn.dk

Sidebar