Bilsyn Bjerringbro

Få hurtigt og nemt en tid hos din lokale synshal nær Bjerringbro, i Langå. Du kan altid booke en tid hos Langå Bilsyn, her på siden eller via din smartphone. Der er dagligt mulighed for at komme til, helt uden tidsbestilling. Book en tid til bilsyn nær Bjerringbro herunder.

42193108 mail@langaabilsyn.dk

Book tid i vores synshal i dag – og få synet din bil!

Står du og har brug for et bilsyn i Bjerringbro? Så skal du ikke køre langt! Tæt på byen ligger Langå Bilsyn på adressen: Kærsangervej 2C Langå. Vi har både mulighed for at give dig et bilsyn med en tidsbestilling eller som en drop ind kunde. Så hvis du står og mangler et bilsyn nær Bjerringbro;  så står vi klar til at hjælpe dig allerede i dag.

Så hvis du vil have booket en tid i vores synshal nær Bjerringbro i dag! Så kan du gøre brug af vores online booking system i dag – eller kontakte os direkte på vores telefon: Ring til os på +45 42 19 31 08.

Til tidsbestillingen

 

Bilsyn nær Bjerringbro, kun 16 km væk!

Bjerringbro ligger kun 16 kilometer væk fra Langå. Derfor kan du på cirka et kvarters kørsel gøre brug af den lokale synshal i Langå. Indehaveren af virksomheden hedder Carsten og han har været inden for bilbranchen i 25 år.

Når du indlevere dit køretøj til et bilsyn nær Bjerringbro, hos Langå Bilsyn, så kan du trygt stole på at det er i trygge hænder. Med indehaverens lange liste af erfaring og kompetencer – kan du 100% stole på at du køre væk med et køretøj der lever op til regeringens standarder.

Kom forbi vores synshal Bjerringbro med eller uden tidsbestilling

Der har i mange år været et mangel på bilsynsmarkedet når det kommer til en synshal der både kan levere et bilsyn nær Bjerringbro med og uden tidsbestilling. Derfor har vi i mange år været proaktive og sørget for at vores kunder kan få hvad de ønsker og har behov for!

Vi sørger for at give dig hele pakken hos os! Dette betyder at du kan komme til os både med og uden tidsbestilling, for nummerpladeregistrering, miljøzonemærker, bilsyn, omsyn og toldsynet.

Book tid til bilsyn ved vores synshal nu!

Vi anbefaler altid at du bestiller den tid der passer til dig og dit skema. Men du er også altid velkommen til at kigge forbi en dag der passer dig og få dit køretøj synet! Vi har som sagt et hyggelig venteområde du kan gøre brug af.

Hos vores hyggelige synshal nær Bjerringbro, har vi i mange år haft fokus på at give beboerne for Midtjylland, et ordentligt bilsyn. Med vores fleksible tider og atmosfære, kan du komme og aflevere bilen og efterlade den i trygge hænder; eller gøre brug af vores venteværelse.

Kontakt os i dag på telefon +45 42 19 31 08 eller på vores e-mail: mail@langaabilsyn.dk

Til tidsbestillingen
Sidebar