Miljøzonemærker

Få hurtigt og nemt en tid hos din lokale synshal i Langå. Du kan altid booke en tid hos Langå Bilsyn, her på siden eller via din smartphone. Der er dagligt mulighed for at komme til, helt uden tidsbestilling.

42193108 mail@langaabilsyn.dk

Miljøzonemærker til Tyskland – Umweltplakette

Du kan med fordel købe miljøzonemærker hos Langå Bilsyn.

registrerings informationer. Så du kan få det nødvendige miljøzonemærke og undgå unødvendige bøder i Tyskland. Mærket koster kun 150,00 kr med alt inklusivt.

Læs mere herunder om miljøzonemærker eller kontakt os nu for at få fat i dine mærker.

Hvad er et miljøzonemærke?

Fra den 1. Januar 2008, er der blevet indført miljøzoner i flere, større tyske byer.
Det betyder blandt andet, at biler kun må køre ind i de pågældende byer, hvis de er forsynet med et miljøzonemærke, eller umweltplakette som det kaldes i Tyskland.

Miljøzonemærkerne er grønne, og din bil kan forsynes med mærket afhængig af alder og dens miljønorm, dvs. forurenings niveau.

Mærket forsynes med bilens registreringsnummer, og er gyldig i hele bilens levetid, dog skal det udskiftes hvis bilen får nyt registreringsnummer, eller evt. ny forrude.

Miljøzoner er områder i de tyske byer, hvor kun biler der opfylder bestemte forureningskrav må køre ind i. Det medfører en bøde at overtræde disse bestemmelser, op til 40 Euro, som er tilsvarende til cirka 300 kr.

Skal du køre i de tyske miljøzoner, anbefaler vi at du kommer forbi Langå Bilsyn med din bils registrerings informationer. Så du kan få det nødvendige miljøzonemærke og undgå unødvendige bøder i Tyskland. Mærket koster kun 150,00 kr med alt inklusivt.

Læs mere om miljøzonemærket / umweltplakette her